Süti beállítások
Másik méret kereséséhez térjen vissza a főoldalra.

Az ábrán látható gumiabroncsokat felni nélkül szállítjuk, és a gumiabroncs szélességétől függően a futófelület mintázata eltérhet az ábrán láthatótól.

185/60R14 T N-Blue HD Plus Nexen nyári gumi

0 vélemény

    20 360 Ft
  • Márka: NEXEN
  • Cikkszám: 18560R14TBLHD
  • Elérhetőség:
    Raktárról szállítható

Szállítási információ:

Termékeink szállítási és logisztikai költsége 1790 Ft / db.
Ez a termék jelenleg készleten lévőként szerepel a saját raktárunkban, vagy beszállítónknál, tehát nagy valószínűséggel 2-4 munkanapon belül szállítjuk. Csúcsszezonokban a megrendelések torlódása miatt késés előfordulhat! Raktárkészletünk kb. félóránként frissül, így nem tekinthető percre pontosnak. Köszönjük megrendelését!

NBLUEHDPLUS mintázat

Nexen N'Blue HD Plus

A Nexen N'Blue HD egy aszimmetrikus, nagy teljesítményű nyári autómodell. Maximális hatékonyság nedves útburkolaton, kiváló kezelhetőség és magas üzemanyag-hatékonyság jellemzi.

A koreai gumiabroncs-gyártók annak érdekében, hogy javítsák a sofőrök hangulatát a napi utazások során, és megakadályozzák a stresszes helyzetek előfordulását vezetés közben, 2014-ben kiadtak egy nyári „zöld” terméket - a  Nexen N'blue HD modellt .

Ez a gyártó jelentős kutatási és fejlesztési befektetésének köszönhető. Például a méretek túlnyomó többségében az új európai gumiabroncs-címke szerinti „plus” modell „A” besorolású nedves tapadásra. Az élettartam 5%-kal nőtt, miközben a Nexen N Blue HD Plus gördülési ellenállása és zajszintje jelentősen csökkent.

Három központi folyamatos borda jó iránystabilitást biztosít nagysebességű utazás során. Az erős vállbordák növelik a manőverezhetőséget a megfelelő nyomáseloszlásnak köszönhetően. A széles kerületi és további oldalsó hornyok pedig garantálják az Nblue HD Plus jó vízi siklásállóságát.

A modell tervezési jellemzői is hozzájárulnak a működési jellemzők kincstárához. A varrat nélküli peremhuzal és a merev peremtöltő javítja a kormányzási reakciót és az iránystabilitást. A nagy szilárdságú acélszíjak növelik a fékezés hatékonyságát és felgyorsítják a terheléseloszlást. Az erős szövetváz megakadályozza, hogy az abroncs gördülés közben deformálódjon, ami optimális stabilitást biztosít.

Az abroncs gumikeverékében lévő erősen diszpergált szilícium-dioxid, a mikroszinten szabályozott speciális polimer és a CTOT (Constant Temperature & Optimum Time controll mixing tech) technológia csökkenti a súrlódást az abroncs csúszásakor, ami csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást. a környezetbe és a járművek üzemanyag-fogyasztásába.

alt

Leírás
Arány 60
Átmérő (coll) 14
Defekttűrő Nem
Fékezés C
Fogyasztás D
Gyártói kód 15172NXK
Idény Nyári gumi
Profil 185
Rendeltetés Személyautó
Sebesség index (SI) T=190 km/h
Terhelés index (LI) 82=475kg
Zaj 69
NEXEN

A Nexen egy dél-koreai abroncsgyártó cég, a Kumho és a Hankook hazai versenytársa.

Központjuk Szöulban található. Ipari örökségük 70 évet ível át. A Nexen egy elismert, és Magyarországon is egyre ismertebbé váló abroncsgyártó.

Termékpalettájuk széles, és főképp a nagyteljesítményű autókra koncentrálnak. Dizájnos mintázataik, és anyagkeverékeik a hozzájuk párosuló módfelett kedvező árral mindenképp jó vétellé teszi termékeiket.

A Nexen több, mint 2.000 embert foglalkoztat, és a világ 120 országában forgalmazzák a termékeit.

1942-es alapítása óta több mint 70 év tapasztalatát gyűjtötték össze, hogy a legjobb minőségű abroncsokat gyárthassák a legmodernebb technológiával.

Jelenleg Koreában és Kínában folyik a gyártás, de tavaly letették egy cseh gyár alapkövét is, hamarosan beindul az európai gyártás is, ahol évente 12 millió darab abroncsot készülnek gyártani.

A Nexen abroncsait használja első szerelésben például a Fiat, a Kia, a Skoda, a VW és a Hyundai is.

 

Hasonló termékek
D C 70
185/60R14 H TE301 Protract Triangle nyári gumi
Írjon véleményt a termékről
    Rossz           Jó
Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!