Kosár tartalma:

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Örömmel jelentjük, hogy a 2012-es Hankook nyári nyereményjáték főnyereményét, a Ford Focus személyautót a K 12042 sorszámú számlával vásárló vevőnk nyerte meg!

Kívánjuk, hogy Önnek is hasonló szerencséje legyen velünk!

Felnikereső

Hankook nyárigumik: Ventus S1 evo2, Kinergy eco, Ventus Prime2, Ventus S1 evo, Ventus V12 evo, Ventus R-S2, Optimo K715, Optimo K415

 

A Hankook nyári gumiabroncsaival minden körülmények között biztonságosan használhatja gépjárművét, a Hankook a legváratlanabb helyzetekben sem hagyja magára a vezetőjét.

A koreai alapítású, de gumiabroncsait Magyarországon is gyártó Hankook napjaink egyik legkedveltebb nyári gumi márkájával nötte ki magát.

A Hankook Tire alapelve, hogy az autóvezetők biztonsága és kényelme egyszerre mutatkozzon meg az autó gumi használata során. Ár-érték aránya miatt az egyik legkedveltebb nyári gumi a magyarországi piacon.

 

Mintázat Típus Leírás
Ventus S1 evo² A tökéletes egyensúlyt biztosít a vizes és száraz útfelületeken egyaránt.
Prezíz kormányázási élményt nyújt kimagasló sebességi viszonyok között is.
Mintázatának köszönhetően, megfelel a magas elvárásoknak és a környezetvédelmi előírásoknak. 
Kinergy eco A speciális anyagainak köszönhetően egy gazdaságos üzemeltetésű, takarékos technlogiájú gumit fejlesztettek ki. Nedves útviszonyok között is kiváló fékező tulajdonságokkal rendelkezik. Az utazás kényelméért a rezgésszabályzós technológiáját lehet dicsérni.
Ventus S1 evo A Ventus S1 evo gumiabroncs a nagy sebesség meletti minimális alakdeformálásra és kopásra lett tervezve. Profilja és szerkezete optimalizált, a nagy sebesség és a sportos vezetési technikával vezetők számára. Száraz és nedves útkörülmények között is nagy stablitással bír és a zajszintet is minimálisra csökkentették.
Ventus V12 evo A sportos vezetéshez új élményt ad használójának.
Az az elsődleges szempont vezette a megalkotóit amikor ezt a tipust alkották meg, hogy kiváló vezethetőséget és maximális biztonságot nyújtson, kiemelkedő sebesség és útviszonyok között is.
Ventus R-S2 Versenyzésre fejlesztve! Az RSS versenykivitele alapján készült el, optimalizált futófelülettel rendelkezik és jobb nyomatékot biztosít száraz körülmények között. Nedves útviszonyok esetén a kivételes vízelvezetésének köszönhetően biztonságos vezetési élményt nyújt.
Optimo K715 Hétköznapi és sportkocsikhoz fejlesztett gumi mintázattal rendelkező gumiabroncs, melyet fejlesztő mérnökök szimuláció alapján terveztek.
Optimo K415 Nagy előnyei közé sorolható, hogy csendes, jól kezelhető és fékezési tulajdonságának köszönhetően biztonságos utazásban részesíti használóját.

Nyári gumi akció, böngésszen kínálatunkból, mert mindig van egy kihagyhatatlan ajánlatunk!