Kosár tartalma:

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Örömmel jelentjük, hogy a 2012-es Hankook nyári nyereményjáték főnyereményét, a Ford Focus személyautót a K 12042 sorszámú számlával vásárló vevőnk nyerte meg!

Kívánjuk, hogy Önnek is hasonló szerencséje legyen velünk!

Felnikereső

Hírek

A Michelin válaszai a DOT számmal kapcsolatban.

Miért fontos a DOT szám?

Bővebben...
 

A 225/45 17 nyári gumi méretről alkotott vélemények

Amennyiben Ön a 225/45 R17 nyári gumi méret kapcsán keres információkat, abban az esetben érdemes megtekintenie ezen, az oponeo.co.uk oldalon található tájékoztatást előtérbe helyező írást. 

Bővebben...
 

Milyen prémium nyári gumi márkák találhatóak a 2017-es szezonban?

Amennyiben Ön is a prémium nyári gumi márkák keresői közé tartozik, mert előzetes tapasztalatai tanúságtételként állnak e mellett az elhatározása mellett, abban az esetben tekintse meg az idei év ezzel a témával kapcsolatos információit az elkövetkező sorokban.

Bővebben...
 

Nagyszerű nyári gumi újdonságok 2017-ben

A nyári gumi újdonságok sokakat érinthetnek, főként abban az esetben, ha a kocsinak új szezonspecifikus szettre van szüksége, hogy kiválóan funkcionálhasson a közelgő nyári évszak utas körülményeinek közepette.

Bővebben...
 

Milyen a peremvédős gumi, illetve mely szimbólumok környezetében találhatunk rá erre a gumiabroncs-jelzésre?

Amennyiben a nyári gumiabroncs-keresés kellős közepén tart, és a böngészés-keresés folyamatában felmerül Önben egy fontos kérdés, éspedig az, hogy milyen a peremvédős gumi kategória, abban az esetben nem árt, ha informálódik ezen a téren. 

Bővebben...
 

A 205/55 R16 nyári gumi méret - a kedvencek közé rangsorolva

A gumiabroncs-méretek között az egyik legnépszerűbb éppen a 205/55 R16 nyári gumi abroncsméret. Amennyiben Ön éppen nagyszabású nyári gumiabroncs keresése elején tart, abban az esetben érdemes lesz figyelembe vennie néhány nélkülözhetetlen tudnivalót, amelyekről az elkövetkező sorokban megkísérlünk szót ejteni.

Bővebben...
 

Az idei Adac- és Auto Bild nyári gumi teszt ismérvei

A nyári gumi teszt aktuális eredményeinek figyelemmel kísérése segítheti az autóvezetőket az eligazodásban a vásárlást megelőző választási folyamatban.

Bővebben...
 

Professzionális nyári gumi vélemények – térképek a vásárlási dilemmában

Amikor a nyári gumi vélemények között pásztázunk, gyorsan észleljük az eligazodás körülményességét, amely megnehezítheti a választásunkat. Ám ez nem mindig bizonyul igaznak. Lássuk csak!

Bővebben...
 

6 Hankook nyári gumi típus, amelyet vétek figyelmen kívül hagyni

Amikor ruhavásárlásra kerül sor, figyelmesen, körültekintően végigmustrálunk a választási lehetőségek tárházában, ezzel adjuk tanújelét a többarcú ruha teszi-nem teszi mítoszhoz való viszonyulásunknak.

Bővebben...
 

Új Nokian nyári gumi – Nokian zLine és Nokian Rockproof

Az autó sok férfinál a tökéletes nőt helyettesíti: olyanná formáljuk, amilyenné akarjuk, nem nyavalyog, ha jól meghajtjuk, és simán lecseréljük egy újabb, fiatalabb modellre. Olyan ez, mint egy ideális párkapcsolat.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>
1 / 4 oldal